Spring naar content

Financieel medewerker MKB

Je bent niet alleen energiek en sociaal. Je hebt naast goede communicatieve vaardigheden ook nog eens een scherp oog voor details. En uiteraard ben je (bijna) afgestudeerd in een relevante studierichting. Ben je een kei in financiële administraties en heb je affiniteit met het MKB? Dan is de functie van Financieel medewerker MKB administraties Witlox VCS jou op het lijf geschreven.

Kopie van Witlox_Pageking_EvyvNispen_14dec2021_LR-21

Een klantgericht team

Wat houdt je rol precies in? Je gaat je bezig houden met de financiële administraties van verschillende MKB-ondernemingen. Op kantoor, maar ook het werken bij de klant behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast ondersteun je je collega’s door voorbereidende werkzaamheden te verrichten voor de financiële rapportages. Dat doe je in een gezellig en een klantgericht team dat verder bestaat uit een teamleider, accountants en assistent accountants.

Een mooie basis

Of je nu ervaring hebt, of net of bijna afgestudeerd bent; je bent van harte welkom bij Witlox VCS. Als je een starter bent, creëren we samen een passende functie voor jou. Wij leren je alle facetten van het vak finance kennen en onderzoeken met elkaar hoe jouw wensen passen binnen onze eigen doelstellingen. Naast het werk voor onze klanten, kun je je ook inzetten voor bijvoorbeeld interne projecten en commissies. Een mooie basis om verder te bouwen aan je loopbaan. Want hoe je carrière verder verloopt; dat bepaal je natuurlijk grotendeels zelf!

  • (Bijna) afgestudeerd. Met een relevante financiële administratieve opleiding. Denk aan SPD, AD Finance of MBO Bedrijfsadministratie
  • Administratief en cijfermatig goed onderlegd
  • Je hebt oog voor detail
  • De ambitie om jezelf verder te ontwikkelen
  • Je hebt affiniteit met het MKB
  • Een energieke en sociale persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden

De vijf plussen

  • Open werkcultuur
  • Flexibele voorwaarden
  • Warm klantcontact
  • Ontwikkel jezelf, op jouw tempo
  • Telefoon, pensioen en vakantie goed geregeld

Vragen? Maartje vertelt je graag meer!

WITLOX_WerkenBij_15mei23_EvN-43

Interesse in deze vacature?

Solliciteer direct Bel mij terug

Wat leuk dat je interesse hebt in deze vacature! We leren je graag wat beter kennen. Deel daarom je contactgegevens, cv en een korte motivatie, zodat we contact met je op kunnen nemen voor een kennismaking.

Heb je een vraag over deze vacature? Geen probleem, we helpen je graag aan alle antwoorden die je nodig hebt, helemaal vrijblijvend. Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
(Vereist)
(Vereist)

Dit kan je verwachten

Laat je horen!

Reageer op een vacature, stel je eigen vacature samen of laat gewoon je cv achter.

Is er een match?

Kom langs

Maak laagdrempelig kennis met ons en stel al je vragen.

Voelt het goed?

Maak laagdrempelig kennis met ons en stel al je vragen. Voelt het goed?

Contracturen, werktijden en thuiswerken: jij bepaalt zélf hoe je werkweek eruit ziet.

Akkoord?

Je eerste dag

Welkom bij Witlox VCS! Maak kennis met je nieuwe collega’s, klanten en verantwoordelijkheden.

Daarna volg je je eigen roadmap voor ontwikkeling, op jouw eigen tempo.

Kopie van Witlokx_websitefotografie_Pageking_Evy_LR-47

We hebben boots on the ground

Witlox VCS is in West-Brabant een regionale uitblinker die sterk geworteld is in de lokale gemeenschap. We weten veel van onze klant. Zakelijk maar ook privé, omdat er veel dwarsverbanden zijn. Met dat inzicht willen wij zoveel mogelijk waarde bieden. Wij kennen onze klanten en spreken hun taal. We hebben boots on the ground.

Laat je cv achter!

Max. bestandsgrootte: 256 MB.