België-Nederland Desk

In de België-Nederland Desk werken Nederlandse en Belgische specialisten samen binnen het TIAG-verband. Specialisten, omdat zij ervaren zijn in advisering op internationaal gebied in het algemeen, en op Nederlands-Belgisch gebied in het bijzonder.

Grensoverschrijdend ondernemen biedt heel veel kansen en mogelijkheden. Niet alleen om te ondernemen, maar ook om te wonen en te werken. België biedt vanuit Nederlands perspectief nog zeker (fiscale) mogelijkheden. Een goed opgezette juridische structuur kan dan op termijn fiscale voordelen opleveren. Ook op het gebied van estate planning zijn er nog volop optimalisatiemogelijkheden. TIAG staat voor kennis op het gebied van accountancy, audit, fiscaliteit en consultancy. Een goede afstemming met de Belgische collega’s is dan van uitermate groot belang. Op dat gebied kan het TIAG-netwerk, dat bestaat uit zeer ervaren en goed opgeleide professionals, een perfecte rol vervullen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ondernemen, wonen en/of werken over de Nederlands-Belgische grenzen heen, neem dan contact op met:

Bo de Jong

drs. Bo de Jong

E-mail: bo.dejong@witloxvcs.nl
Mobiel: 06 - 48 17 47 49
Telefoon: 076 - 522 53 30
Neem contact op