Retail- & Detailhandel

Retailers spelen – zowel in economisch goede als slechte tijden - een belangrijke, centrale rol in onze samenleving. Het is een dynamische sector die altijd in beweging is en waar de verhoudingen tussen kwaliteit, service en prijs altijd op scherp worden gezet. Is het niet door de veeleisende consument, dan is het wel door de toenemende concurrentie of de steeds complexer wordende wetgeving.

Om een sterke positie te behouden of een betere positie te veroveren, is het essentieel om verder te kijken dan het vak zelf; ook financiële, fiscale en juridische aspecten spelen een grote rol bij het nemen van beslissingen. Een deskundige en betrouwbare partner in business is dan ook cruciaal: professionals die goed op de hoogte zijn van de retailwereld en weten wat er vandaag en morgen speelt.

De branchegroep Retail- & Detailhandel heeft uitgebreide kennis van en ervaring met retail- en franchise-organisaties in al hun facetten. Of het nu gaat om het voeren van een specifieke administratie of het verzorgen van diverse aangiften, om meer complexe zaken als het aangaan van samenwerkingsverbanden, juridische aangelegenheden of de aan- en verkoop van bedrijven: bij onze retailspecialisten (en hun uitgebreide netwerk) bent u in goede handen.

Bemiddeling bij financiering is een vakgebied apart, daarbij draait het om meer dan alleen verstand van zaken. Het is van groot belang de taal van branches en banken te spreken en te weten hoe e.e.a. aangepakt moet worden.

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Bo de Jong

drs. Bo de Jong

E-mail: bo.dejong@witloxvcs.nl
Mobiel: 06 - 48 17 47 49
Telefoon: 076 - 522 53 30

Klik hier voor een overzicht van het Retail- & Detailhandel team.

Neem contact op