Bouw & Vastgoed

Zoals verwacht heeft deze sector de opgaande lijn weer aardig te pakken. De groei doet zich voor binnen alle deelsectoren, maar het is toch vooral het herstel van de woningmarkt die de sector op sleeptouw neemt.

Ook het aantal faillissementen laat een forse daling zien. Dit neemt niet weg dat veel bedrijven door hun financiële reserves heen zijn en dat de prijsvorming in de sector nog steeds te wensen overlaat. De concurrentie in de sector is onverminderd groot en zo ook de honger naar bouwproductie en in de aanbestedingsmarkt wordt op het scherpst van de snede ingeschreven.

De ontwikkelingen in deze sector vragen continu om het maken van de juiste keuzes. Met name op het gebied van innovatie, efficiëntieverbetering en kostenbeheersing. Onze branchegroep Bouw & Vastgoed kent deze dynamiek en heeft uitgebreide kennis en ervaring in huis om u hierbij te ondersteunen. Van het monitoren van de geldende wet- en regelgeving, het ondersteunen bij uw bedrijfsvoering tot en met het helpen kiezen van de juiste bedrijfsstrategie.

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Frits van Ginneken

mr. Frits van Ginneken

E-mail: frits.vanginneken@witloxvcs.nl
Mobiel: 06 - 53 23 12 58
Telefoon: 076 - 522 53 30

Klik hier voor een overzicht van het team Bouw & Vastgoed.

Neem contact op