Zorg

Ondernemen in de zorg

De zorgsector wordt steeds belangrijker in onze samenleving en ook in tijden van bezuinigingen wordt deze sector niet ontzien. Alle zorg moet goedkoper en efficiënter geregeld worden, waarbij de kwaliteit uiteraard gewaarborgd dient te blijven. En dat is een ware uitdaging voor elke zorgondernemer.

Daarbij is het essentieel om verder te kijken dan de zorg zelf; ook financiële, fiscale en juridische aspecten spelen een grote rol bij het nemen van beslissingen. Een deskundige en betrouwbare partner in business is dan ook cruciaal: professionals die goed op de hoogte zijn van de wereld waarin u onderneemt en weten wat er in de zorg speelt.

Onze zorgspecialisten werken nauw samen in de branchegroep zorg. Vanuit deze unit begeleiden we zorgondernemers in de ruimste zin van het woord. Door onze ruime ervaring kunnen we hen helpen om de vertaalslag te maken van ingewikkelde regelgeving naar praktische werkbare oplossingen. Daarbij laten wij ons leiden door ondernemerschap en niet door belemmeringen of onduidelijkheden in de regelgeving.

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Eric Oprinsen

Eric Oprinsen RA

E-mail: eric.oprinsen@witloxvcs.nl
Mobiel: 06 - 46 05 41 18
Telefoon: 076 - 522 53 30

Klik hier voor een overzicht van het zorg team.

Neem contact op