Personeelsdiensten

 

Witlox VCS helpt u als ondernemer uw doelstellingen te realiseren, bij voorkeur zelfs te overtreffen. In basis doen we dat op basis van de cijfers en bieden we u financiële diensten aan in de volle breedte van dit vakgebied.

Over het algemeen zijn het de mensen in uw organisatie die het verschil maken in het realiseren van uw doelstellingen en ambities. Daarom hebben we ook expertise in huis om u te ondersteunen bij allerhande vragen op het gebied van HR.

Heeft u zelf geen HR professional in huis en behoefte aan een sparringpartner bij lastige personele kwesties? Is uw organisatie gegroeid en heeft u behoefte aan structuur en bouwstenen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, functies en organisatie-inrichting? Zijn er bepaalde HR processen in uw organisatie – werving & selectie, functionerings- en beoordelingsgesprekken, etc – waarbij u de begeleiding zoekt van een HR professional? Loopt u rond met nieuwe plannen binnen de organisatie en zoekt u een HR business partner die meedenkt over het in beweging krijgen van uw medewerkers?

Witlox VCS staat u bij met praktisch advies en begeleiding op HR gebied. Aan de hand van uw vragen komen we met handige tools die structuur en een handvat bieden om zaken in te voeren in uw organisatie.

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

 

 

    

 

      Loes Vinkenborg        
    Loes Vinkenborg     Nicole Tromp
   E-mail loes.vinkenborg@witloxvcs.nl     E-mail nicole.tromp@witloxvcs.nl
   Telefoon: 076 522 53 30     Telefoon: 076 522 53 30
   
Neem contact op